Δήμος Ακτίου Βόνιτσας

Ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας και το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής στα πλαίσια της αλληλεγγύης και της ανακούφισης των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στον ν. Ηλείας , συγκεντρώνει στις τρείς Δημοτικές Ενότητες τα εξής είδη πρώτης ανάγκης:

• Εμφιαλωμένα νερά•

Αντιβιοτικές, ενυδατικές κρέμες, κολλύρια, παυσίπονα, αντισηπτικά, μάσκες μιας χρήσης, γάντια μιας χρήσης.

• Τρόφιμα μακράς διαρκείας (γάλα εβαπορέ, χυμοί, φρυγανιές, μπισκότα, ζυμαρικά, ζάχαρη, αλεύρι, ρύζι, όσπρια).• Είδη ατομικής υγιεινής (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, σερβιέτες)

• Βρεφικά είδη (πάνες ,μωρομάντηλα, παιδικές τροφές)

ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ1) Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ακτίου Βόνιτσας (Άννα Πέππα, Δασκάλου Ελένη) 2) Δημαρχείο Κατούνας (υπεύθυνος Προδρομίτης Σωτήριος)3) Δημαρχείο Παλαίρου (υπεύθυνος Αχιλλέας Ρούφης) Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα υλοποιηθεί από την ημέρα Δευτέρα 16/8/2021 έως και την ημέρα Παρασκευή 27/8/2021 και ώρα από τις 09:00-15:00μμ. Τα είδη πρώτης ανάγκης που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν απ’ ευθείας στον Ν. Ηλείας με ευθύνη της Κοινωφελούς Επιχείρησης που θα συνδράμει οικονομικά για λογαριασμό του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.Ευχαριστούμε,Εκ του Δήμου